Resuming podcast

13 de Març de 2024 a les 10:39

‘Dones i literatura al Raval’: descobrint escriptores a Barcelona

Compartir

Explora les contribucions de Caterina Albert, Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Roig, entre altres, en un recorregut cultural pel barri del Raval, el 16 de març. 

L’Ajuntament de Sant Just Desvern organitza un itinerari literari dedicat a les veus de dones escriptores i anònimes el dia 16 de març de 2024. L'esdeveniment, titulat ‘Dones i literatura al Raval’, començarà a les 11h i es desenvoluparà al barri del Raval de Barcelona.

Aquesta ruta cultural està dissenyada per ressaltar la contribució de diverses escriptores destacades com Caterina Albert, Maria Aurèlia Capmany, i Montserrat Roig, així com per recordar les veus de moltes dones anònimes que han deixat la seva empremta en la literatura. L'itinerari passarà per diversos espais culturals i llocs significatius dins del barri del Raval, connectant així la literatura amb l'espai urbà i la vida diària.

L'esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte d'11 a 13 hores, és una oportunitat per a tots els amants de la literatura i la història cultural d'explorar l’herència literària del barri a través de les perspectives femenines. Cal inscripció prèvia per participar en aquest recorregut, que té un cost de 9,99 euros.