Resuming podcast

14 de Març de 2024 a les 10:04

Cata Coll, estrella del Barça, dirigirà un campus de futbol femení a l'Atlètic Sant Just

Compartir

La portera del Barça i la selecció espanyola oferirà formació especialitzada per a joves jugadores del 25 al 28 de març.

La destacada portera del FC Barça i de la Selecció Espanyola, Cata Coll, organitzarà el seu Campus de Pascua per a joves futbolistes al club on va començar la seva carrera, l'Atlètic Sant Just FC. El campus es realitzarà del 25 al 28 de març i està orientat a jugadores nascudes entre 2008 i 2017.

El campus, amb capacitat per a 60 participants, oferirà formació especialitzada en futbol femení de 15:30 a 18:30 hores. Cata Coll, reconeguda per la seva nominació als Premis FIFA The Best 2023, participarà en el campus juntament amb altres tècnics especialitzats, proporcionant una oportunitat exclusiva per a les aspirants a futbolistes.

Les inscripcions estan obertes i es recomana a les interessades inscriure's ràpidament degut a la limitació de places. La informació detallada i el procés d'inscripció es poden trobar en aquest enllaç.

Paral·lelament, l'Atlètic Sant Just FC també organitzarà el seu habitual Campus de Setmana Santa, accessible tant per a jugadors com a jugadores. Els detalls d'aquest esdeveniment es troben a la pàgina web de l’Atlètic Sant Just FC.