Resuming podcast

15 de Març de 2024 a les 10:06

Sant Just celebra el Dia de Treball Social amb un acte d'homenatge

Compartir

L'esdeveniment reconeixerà la contribució dels professionals del treball social a la inclusió social, amb activitats i actuacions inclusives.

Sant Just Desvern celebra el Dia de Treball Social el pròxim dimarts 19 de març, a les 11h, a la Plaça de la Pau, davant La Vagoneta. És un esdeveniment dedicat a homenatjar la feina dels professionals del treball social i té com a objectiu reconèixer la seva contribució a la construcció d'un municipi més inclusiu.

Durant l'acte, es farà un agraïment especial a aquells professionals, tant de l'administració com del tercer sector, que treballen incansablement per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Sant Just. A més, els assistents tindran l'oportunitat de conèixer més a fons la tasca d'En Bici Sense Edat, una iniciativa que promou la inclusió i la mobilitat per a totes les edats.

El programa inclourà també una actuació musical inclusiva, amb la participació de l'alumnat d'Asproseat, que interpretarà una cançó en llenguatge de signes. Per afavorir la interacció i el joc col·laboratiu, es faran jocs cooperatius durant l'esdeveniment.

Per cloure l'acte, tots els assistents estan convidats a gaudir d'un refrigeri.