Resuming podcast

15 de Març de 2024 a les 10:11

Sant Just Desvern opta per l'energia verda amb Barcelona Energia

Compartir

El canvi a una comercialitzadora pública promet reducció de costos i una gestió més sostenible d'energia en 140 punts de subministrament municipals.

L'Ajuntament de Sant Just Desvern ha canviat aquest març la seva comercialitzadora d'energia elèctrica a Barcelona Energia, una empresa de gestió pública orientada a l'energia verda. Aquesta entitat, administrada per TERSA, serveix l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb l'objectiu d'avançar cap a un model energètic més eficient i ecològic.

La decisió implica un canvi en uns 140 punts de subministrament d'electricitat del municipi, inclòs l'enllumenat públic i altres infraestructures. El canvi promet reduir les tarifes elèctriques i manté l'ús exclusiu d'energia 100% renovable, reduint així els costos energètics municipals.

A més, la col·laboració amb Barcelona Energia permetrà una millor gestió dels excedents generats per les instal·lacions fotovoltaiques municipals. Barcelona Energia també és accessible per a residents, empreses i comerços de l'àrea metropolitana.