Resuming podcast

18 de Març de 2024 a les 10:10

Varietat d'activitats juvenils organitzades pel Casal de Joves durant Setmana Santa

Compartir

Tardes de ball, jocs i cinema, per dinamitzar les vacances del jovent del poble. 

El Casal de Joves de Sant Just ha organitzat una sèrie d'activitats juvenils per a la Setmana Santa, totes de caràcter gratuït i sense necessitat d'inscripció prèvia.

Tarda Urban – 23 de març

Una tarda dedicada a la cultura urbana, especialment al ball. Hi haurà competicions, exhibicions i classes obertes de dansa per a tots els que s'interessin per aquesta expressió artística. L'activitat tindrà lloc a la Sala Utopia del Casal de Joves, de 16.30 h a 20.30 h. Organitzen l'activitat The Fabulous Funkers i el Casal de Joves.

Tarda Gaming – 25 de març

Per als joves d'entre 12 i 18 anys, una activitat lúdica enfocada al món dels videojocs. La Sala Utopia acollirà diverses videoconsoles i ordinadors amb jocs d'e-esports, de simulació, de realitat virtual (VR), entre altres. L'horari serà de 17 h a 20.30 h. Aquesta activitat és organitzada per Heron eSports i el Casal de Joves.

Cinema 'Missing' – 26 de març:

Una projecció oberta a tots els públics de la pel·lícula ‘Missing’. El film es podrà veure a la Sala Utopia de 18.30 h a 20.30 h. El Cineclub Utopia i el Casal de Joves són els encarregats d'aquesta activitat.

Aquestes activitats formen part d'un esforç per oferir alternatives de lleure i cultura als joves de Sant Just Desvern durant el període de la Setmana Santa.