Resuming podcast

18 de Març de 2024 a les 10:42

Concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major de Sant Just Desvern 2024

Compartir
  • El concurs busca un disseny que representi la rivalitat de blaus i grocs i amb elements locals.

  • La data límit per presentar propostes és el 30 d'abril.

L'Ajuntament de Sant Just Desvern i el Casal de Joves han obert una convocatòria per dissenyar el cartell de la Festa Major de Sant Just Desvern de 2024. La participació en el concurs està oberta a tothom i les propostes han de ser lliurades abans del 30 d'abril del 2024 en aquest formulari

BASES DEL CONCURS

1. Objectiu del concurs

Disseny del cartell de Festa Major de Sant Just Desvern de l’any 2024.

2. Participants

La participació és oberta a tothom.

3. Tema

Al cartell cal incloure-hi les frases següents: “Festa Major 2024”, “Sant Just Desvern”, “del 31 de juliol al 6 d’agost”.

El tema és lliure, però hi ha d’haver algun motiu neutre blau i groc que faci referència a la rivalitat que caracteritza la nostra Festa Major i alguna referència amb el municipi o la Festa Major.

(S’incorporarà una franja blanca, a sota de tot, amb els logos de l’Ajuntament de Sant Just Desvern sense interferir en la creació del dissenyador/a).

El cartell ha de tenir elements que es puguin extreure per fer el disseny del mocador de Festa Major. Aquesta modificació l’haurà de fer la persona guanyadora a petició de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

L’adequació del disseny a format xarxes socials també anirà a càrrec de la persona guanyadora.

4. Format

Lliurament en format digital, mida DIN-A1, vertical, en bona resolució i vectoritzat.

5. Presentació

Els cartells presentats no duran signatura. Les persones participants han d’entregar els seus cartells mitjançant un formulari en línia que hauran d’emplenar amb les seves dades personals i on adjuntaran el cartell.

En aquest formulari també s’haurà d’especificar el concepte o motiu del cartell i quines eines o IAs s’han fet servir i per quina cosa en concret.

No s’acceptaran propostes que s’hagin presentat a altres concursos.

Es pot accedir al formulari mitjançant el següent enllaç: https://ja.cat/formularicartellfm

6. Termini de lliurament

La data límit de lliurament és el dia 30 d’abril de 2024.

No s’acceptaran les obres presentades fora de termini.

7. Veredicte

Es farà públic el 18 de maig de 2024 durant l’acte del Casal Fest que se celebrarà a l’exterior del Casal de Joves, a les xarxes socials, a Ràdio Desvern i a la web de l’Ajuntament de Sant Just Desvern. La persona guanyadora serà informada a través de correu electrònic i/o trucada telefònica.

8. Premi

El cartell guanyador serà premiat amb el reconeixement del poble, l’ús de la seva proposta en tota la campanya comunicativa i amb un sopar per a dues persones valorat en 60 € en un establiment de Sant Just Desvern.

9. Jurat

Està format per set persones. Cinc d’aquestes formen part de les entitats juvenils del municipi, una és treballadora del Casal de Joves i l’última és personal tècnic de l’Ajuntament de Sant Just. Les persones que opten al premi no podran ser membres del jurat.

Aquest jurat farà una tria entre totes les obres presentades al concurs, seleccionant els cartells finalistes que es presentaran a una reunió extraordinària de preparació de la Festa Major, on participen persones de totes les entitats que col·laboren a la Festa Major i personal tècnic de l’Ajuntament, on es decidirà votant per majoria simple el cartell guanyador.

El jurat resoldrà qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, les seves decisions seran inapel·lables i es reserva el dret de declarar el concurs desert.

10. Valors humans

No s’acceptaran cartells amb continguts polítics o que puguin ferir la sensibilitat de cap col·lectiu.

11. Drets de propietat intel·lectual i d’imatge

El cartell premiat quedarà en propietat i ús exclusiu de l’Ajuntament de Sant Just Desvern; l’autora o l’autor cedirà a l’Ajuntament el dret d’exhibició i de reproducció parcial o total amb les variacions necessàries per adequar-lo als diferents formats, llibret, web, xarxes socials, etc.

En cas d’ús de fotografies, s’ha de comptar amb el consentiment explícit d’ús d’imatge de totes les persones que surten a la fotografia, segons determina la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

Les persones participants hauran de presentar un document acreditant aquest consentiment a ser fotografiades.

No s’acceptaran cartells en què una part o tot el contingut sigui plagiat, amb o sense drets de l’autor. Ha de ser material inèdit i de creació pròpia.

12. Acceptació de les bases

El fet de participar en aquest concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a [email protected]

Podeu descarregar les bases completes aquí.