Resuming podcast

22 de Març de 2024 a les 12:20

El club de novel·la gràfica de l'Ateneu gaudeix d'una bona acollida

Compartir

Dirigit per Javier del Campo, el club explora diverses obres gràfiques, incloent-hi clàssics i manga, amb l'objectiu d'enriquir l'experiència literària i gràfica dels participants. 

Javier del Campo en l'entrevista a Ràdio Desvern.

El Club de Lectura de Novel·la Gràfica organitzat pel Club Literari de l'Ateneu de Sant Just Desvern està tenint força èxit. En una entrevista a Ràdio Desvern, Javier Del Campo coordinador del club, ha compartit la seva experiència i visió de com estan anant les sessions i com funcionen.

Des de la seva creació, el club ha aconseguit una bona acollida entre els amants de la novel·la gràfica, amb sessions que acostumen a superar els 10 participants. Aquest espai únic no només fomenta la lectura, sinó que també permet als participants explorar l'aspecte gràfic que distingeix el còmic d'altres formes d'art literari. A través de la discussió col·lectiva, s'analitzen tant la història com les tècniques gràfiques, aportant una comprensió més profunda de l'obra.

Els títols seleccionats per Del Campo són variats, incloent-hi tant clàssics com obres menys conegudes de diferents estils i cultures. La tria intencionada d'obres editades en català i la voluntat de provocar i desafiar els preconceptes sobre la novel·la gràfica són elements clau de la dinàmica del club. A més, en alguna ocasió s'han fet activitats especials, com una sessió amb tast de vins, que han estat molt ben rebudes.

El club té previst continuar amb la seva línia de diversitat i exploració de nous gèneres. La pròxima sessió se centrarà en el manga ‘Barri Llunyà’ de Jiro Taniguchi, una obra seleccionada amb l'objectiu de trencar amb els estereotips associats al manga entre el públic adult.

Per a tots els interessats i interessades a explorar el món de la novel·la gràfica, Del Campo recomana participar en el club en la seva pròxima sessió el 23 de maig, on es debatrà sobre ‘Barri Llunyà’. A més, anima a la gent a descobrir per si mateixos aquesta forma d'art, visitant llibreries i explorant les seves seccions de novel·la gràfica.

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: