Resuming podcast

26 de Març de 2024 a les 10:54

Pepita Cuevas i Maria Treserra: dues dones de Sant Just a votació al ple municipal per donar nom als nous equipaments del municipi

Compartir

El ple, programat per a demà a les 19h, avançarà els precs i preguntes a les 18.15h i es votarà la modificació de diverses ordenances fiscals i la modificació de diversos llocs de treball.

El pròxim ple municipal de Sant Just Desvern se celebrarà demà dimecres 27 de març, a les 19h a la sala de plens de l’Ajuntament. Un canvi destacat és la realització dels precs i preguntes de la ciutadania a les 18.15 h, abans de l'inici del ple, per facilitar la conciliació familiar. Aquesta sessió, que es farà un dia abans del que és habitual a causa de la Setmana Santa, també serà retransmesa a YouTube a partir de les 18.15 h.

Ordre del dia

Hi haurà dos punts de l’Àrea Territori:

  • L’aprovació inicial de la denominació del nou equipament municipal de Bellsoleig amb el nom de Maria Treserra Treserra. En reconeixement de la seva implicació en el desenvolupament del barri de la Plana Padrosa-Bellsoleig.

  • L’aprovació inicial de la denominació del nou pavelló municipal de Mas Lluí amb el nom de Pepita Cuevas Masip. Aquesta santjustenca va ser una figura destacada en el món del patinatge espanyol.

A més, es tractaran temes d'Economia, com la modificació de diverses ordenances fiscals, i de l'Àrea d’Alcaldia i Serveis Generals, amb l'aprovació de la modificació de diversos llocs de treball.

El ple també inclourà la presentació de tres mocions: 

  • Moció del grup municipal VOX en relació amb les zones de baixes emissions.

  • Moció del grup municipal VOX per a la modificació i supressió del ‘Tribut Metropolità’.

  • Moció del grup municipal Endavant Sant Just per a la millora del servei AMBici a Sant Just Desvern.

Finalment, es llegirà una declaració institucional sobre el Dia Internacional de les Dones, amb el suport de l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya. L'ordre del dia complet es pot consultar en aquest enllaç.