Resuming podcast

26 de Març de 2024 a les 13:55

"L'escassesa d'aigua als pantans és una falta de previsió dels governs socialistes i separatistes que han governat a Catalunya"

Compartir

Entrevista a Gina Clavijo, portaveu de VOX Sant Just, per parlar de l’actualitat política santjustenca.

Gina Clavijo en l'entrevista a Ràdio Desvern.

Gina Clavijo, portaveu de VOX a Sant Just Desvern, ha expressat la seva oposició a diverses iniciatives municipals en una entrevista a Ràdio Desvern, incidint especialment en temes de gestió de residus, restriccions d’aigua, el nou poliesportiu i polítiques de gènere.

Clavijo ha criticat el nou sistema de contenidors amb xip, argumentant que aquest model ha fracassat en altres municipis com Barcelona i que potencia l'acumulació de residus fora dels contenidors. VOX Sant Just es posiciona en contra d'aquesta mesura per considerar-la una invasió a la privacitat i un malbaratament de recursos públics.

VOX també es mostra favorable a la municipalització del servei d'atenció domiciliària (SAD), però amb l'enfocament de prioritzar l'ocupació de ciutadans espanyols que estiguin a l’atur i no empleats estrangers que, segons el seu punt de vista, “no tenen un correcte domini de l’idioma o provenen de cultures que no respecten els costums, tradicions i cultura d’aquí”. 

Pel que fa a la construcció del nou pavelló esportiu, Clavijo argumenta que, tot i reconèixer la necessitat d’un nou espai per a practicar esport, el projecte representa una despesa excessiva en el context actual i proposa posposar-lo. Creu que es podrien destinar els diners a altres assumptes, com a l'ampliació de la plantilla de policia local, per dotar-la de més recursos per "combatre la criminalitat, que s'ha disparat, o l'ocupació".

En temes de restriccions d’aigua a Sant Just, Clavijo les atribueix a la mala gestió governamental i suggereix que el millor seria un pla hidrològic nacional com a solució a la sequera. Considera que la sequera i la falta d'aigua als pantans és deguda a una mala gestió i una “falta de previsió dels governs socialistes i separatistes que han governat a Catalunya”. 

Finalment, pel que fa a polítiques de gènere a Sant Just, Clavijo ha comentat que la sorprèn que, durant tot el mes de març, hi hagi hagut “festes per a la dona”. Assegura que això recolza els “xiringuitos ideològics que segueixen els dictats de l’esquerra i que formen part de la propaganda feminista i dels interessos dels lobbies LGTBI” que suposen un malbaratament de les arques públiques que “rega de milions d’euros a associacions i entitats que sempre estan liderades per amics i familiars dels polítics de l’esquerra i el comunisme”. 

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: