Resuming podcast

27 de Març de 2024 a les 10:50

El Cor lo Pom de Flors porta les caramelles als carrers de Sant Just el 6 i 7 d’abril

Compartir

Actuacions arreu del poble sota la direcció de Sílvia Planagumà i l'acompanyament d'acordió de Begoña Compañon, amb deu cantades programades. 

El Cor lo Plom de Flors a les caramelles del 2023.

El Cor lo Pom de Flors celebrarà la seva cantada de caramelles el cap de setmana del 6 i 7 d’abril, per diferents carrers de Sant Just. Les caramelles són una festivitat arrelada en la cultura local i vinculada a la proximitat de la diada de Sant Jordi. Els cantaires del cor fan una crida a tota la ciutadania perquè s'uneixi a aquesta festa musical, que és una tradició establerta des de fa dècades al poble.

El dissabte, les cantades començaran a les 10:00 h al carrer Bonavista, amb un recorregut que passarà pel carrer Raval de la Creu, carrer Miquel Reverter, Plaça de Iulia Quieta, finalitzant amb una actuació al carrer Montblanc a les 13:30 h.

Diumenge, els actes s'iniciaran a les 10:00 h al Centre El Mil·lenari, continuant per la Llar Nª Sª de Lourdes, Plaça Verdaguer, Plaça Maragall, i conclouran amb una actuació a la Plaça Antoni Malaret a les 13:30 h.

Seran, per tant, un total de deu cantades tant dissabte com diumenge pels carrers santjustencs, sota la direcció de Sílvia Planagumà i amb acompanyament a acordió per Begoña Compañon.

El Cor lo Plom de Flors a les caramelles del 2019 (Lluís Ramban)