Resuming podcast

27 de Març de 2024 a les 12:11

Reunió informativa dels intercanvis d'estiu del Casal de Joves

Compartir

Una sessió convocada el 16 d’abril per presentar oportunitats d'intercanvi cultural a Croàcia i Macedònia del Nord, oberta per a adolescents de 13 a 18 anys. 

El Casal de Joves de Sant Just convoca una reunió informativa sobre dos intercanvis d'estiu, el dimarts, 16 d'abril, des de les 19:30h fins a les 20:30h, a la Sala Utopia. Aquesta iniciativa, organitzada pel Servei de Mobilitat Internacional i el Casal de Joves, és dirigida a joves d'entre 13 i 18 anys del municipi.

Els dos intercanvis, que es faran a Croàcia i a Macedònia del Nord, oferiran als joves la possibilitat d'explorar i aprendre sobre diferents cultures a través de diverses activitats, incloent-hi l'esport, el contacte amb la natura, la cuina i les tradicions culturals. 

Durant la reunió, els assistents rebran informació detallada sobre els intercanvis, així com sobre el procés de selecció dels participants. Es farà servir un sistema de puntuació per a la selecció. És important destacar que la simple assistència a aquesta reunió ja proporciona punts als candidats interessats.