Resuming podcast

28 de Març de 2024 a les 9:55

‘Living Room. Omega’: Una exposició de tres artistes santjustenques al Castell de Cornellà

Compartir

La mostra, oberta del 3 d'abril al 19 de maig, presenta una fusió d'estils i tècniques a través de les obres de Montse Baqués, Laura Baringo i Dorothee.

Cartell de l'exposició (Ajuntament de Cornellà)

El Castell de Cornellà, situat al Baix Llobregat, s'omple d'art amb l'arribada de ‘Living Room. Omega’, una exposició innovadora protagonitzada per tres artistes santjustenques. La mostra, que romandrà oberta del 3 d'abril al 19 de maig, pretén fusionar diferents estils i tècniques. 

Les creadores, les santjustenques Montse Baqués, Laura Baringo i Dorothee, presentaran les seves obres en aquesta exposició que no segueix els paràmetres tradicionals d'una mostra col·lectiva, sinó que proposa "un recorregut bidireccional" pel Castell. La inauguració serà el dimecres 3 d'abril a les 19:00h, amb la presència de les tres artistes.

Montse Baqués utilitza la pintura i el dibuix com a mitjans d'expressió; Laura Baringo destaca en l'àmbit de l'escultura i el gravat; mentre que Dorothee aporta la seva visió a través de la fotografia i el vídeo.

Segons el Consistori de Cornellà, aquesta exposició té l'objectiu de "construir un nou llenguatge visual a partir de l'individualisme", permetent a cada artista oferir una narrativa diferent. Aquesta proposta artística pretén oferir als visitants una experiència íntima i personal, on la singularitat de cada creadora es converteix en un element clau.