Resuming podcast

28 de Març de 2024 a les 10:01

Diumenge d'activitats i convivència al Parc de la Iulia Quieta amb l'Associació de Veïns i Veïnes de Mas Lluí

Compartir

Una agenda plena d'espectacles, tallers i ball per a totes les edats, culminant amb un dinar comunitari al parc. 

L'Associació de Veïns i Veïnes de Mas Lluí organitza una jornada plena d'activitats infantils, familiars i balls al Parc de la Iulia Quieta el diumenge 7 d'abril, tot el matí, fins a les 15:30 hores.

Les activitats començaran a les 10:30 h amb un espai de joc a càrrec d'Ubuntu's, seguit d'un espectacle de màgia amb el Mag Xaxi Xixarrus d'11:00 a 12:00 h. Paral·lelament, hi haurà un taller de pintura titulat "Posem color al ciment!".

A partir de les 12:00 hores, els assistents podran gaudir d'una sessió de zumba amb la ballarina Sara Cantero, així com participar en un taller de dibuixos naturals enfocat en temes de residus i medi ambient. A la mateixa hora, s'ofereix una oportunitat per a tots els entusiastes de la salsa i la bachata amb un ball social.

El dia conclourà amb un dinar a la fresca de 14:00 a 15:30 hores, on tothom està convidat a portar la seva pròpia carmanyola i compartir un temps de fraternitat i convivència. Aquest esdeveniment pretén celebrar la vida al barri i la cultura local.