Resuming podcast

2 de Abril de 2024 a les 10:01

La nova línia de bus L21 millorarà el transport públic a Sant Just

Compartir

L’AMB expandeix la xarxa de busos amb la L21, connectant millor el municipi amb els serveis de Tram, RENFE, metro i FGC.

A partir d'aquest dissabte, 6 d'abril, els habitants de Sant Just i zones properes podran gaudir d'una millora significativa en el servei de transport públic. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha anunciat la creació de la nova línia de bus L21, una modificació i ampliació de la línia L11 existent. La nova ruta no només inclou Sant Just en el seu recorregut, sinó que també operarà durant els caps de setmana i festius, marcant un augment substancial en la disponibilitat del servei.

Un dels canvis més destacats de la línia L21 és la seva integració amb la xarxa de transport més àmplia. Aquesta línia estarà connectada amb diverses altres formes de transport públic, incloent-hi el Tram, rodalies RENFE, el metro, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), i altres línies de bus. 

Amb la nova línia L21, es preveu una millora notable en la qualitat del servei de transport públic per als usuaris de Sant Just, així com una contribució important a la mobilitat sostenible de la regió.

Les parades de l'L21 de Sant Just.