Resuming podcast

2 de Abril de 2024 a les 10:36

Sant Just Desvern inaugura un nou espai de cotreball per a professionals

Compartir

Inscripcions obertes per al modern espai de treball compartit, destinat a freelancers, startups i petites empreses i a fomentar la col·laboració i l'emprenedoria local.

Sant Just Desvern dona la benvinguda a un nou espai de cotreball situat al carrer Constitució, 2, a Sant Just-Diagonal. una iniciativa que busca fomentar la col·laboració professional i l'emprenedoria local. Ja estan obertes les inscripcions.

Segons Promunsa, l'organització responsable del projecte, el nou espai de cotreball està dissenyat per satisfer les necessitats dels professionals moderns, oferint un ambient ideal per a freelancers, startups i empreses petites. L'espai pretén ser no només un lloc de treball, sinó una oportunitat per establir contactes professionals i fomentar projectes col·laboratius.

Els interessats i interessades a accedir a aquest espai poden presentar les seves sol·licituds fins al dilluns 8 d'abril de 2024 a les 14 h. La informació detallada sobre els requisits i el procés de sol·licitud es pot trobar a la pàgina web de Promunsa. És possible inscriure's tant en línia, emplenant un formulari i adjuntant la documentació necessària, com de manera presencial en les oficines de Promunsa, amb un horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dimecres de 16 a 18 h.