Resuming podcast

3 de Abril de 2024 a les 10:08

Sant Just Desvern activa la fase final del sistema de contenidors amb xip

Compartir

Els residents de la Zona Nord rebran targetes i informació sobre el nou sistema durant l’abril, amb activació prevista pel 27 de maig.

Durant el mes d’abril es posarà en marxa la Fase 5 (zona nord) de la implementació del nou sistema de contenidors amb xip a Sant Just Desvern. S'efectuarà el tancament de contenidors de la Zona Nord del municipi, a la part que falta del barri Centre, el barri Nord i Can Modolell.

Durant el mes d'abril, es faran visites als habitatges de la Zona Nord per entregar dues targetes per habitatge i explicar el funcionament dels contenidors amb xip per a residus orgànics i resta. L'activació del sistema de tancament d’aquesta zona està prevista per al 27 de maig, marcant així la finalització del desplegament de contenidors amb xip a tot el municipi.

Amb el 95% de les targetes ja lliurades a la fase 4, l'Ajuntament se centra ara a informar els residents de la Zona Nord, que inclou els barris per sobre de la Rambla Sant Just, així com els de Ctra. Reial - Can Modolell, Barri Nord i Barri Centre fins al carrer Sant Josep.

Per a garantir una adequada difusió de la informació, s'ha organitzat una reunió veïnal per part de l'AV Sant Just l'11 d'abril a les 18 h al Centre Cívic Joan Maragall i s'enviarà una carta informativa amb un díptic a totes les llars afectades. A més, a final de mes s'instal·larà una carpa informativa al parc Maragall i al Mercat Municipal. Personal contractat per l'Ajuntament visitarà els veïns per lliurar les targetes i resoldre dubtes.

Per a aquells veïns i veïnes que no puguin ser localitzats durant les visites, hi haurà un punt informatiu i d'entrega de targetes a l'equipament Les Escoles (c. Montserrat, 2) des del 20 de maig fins al 7 de juny, amb horari de 9 a 13.30 h i de 17 a 20 h.