Resuming podcast

3 de Abril de 2024 a les 13:55

El circ Smile aterra a Sant Just amb ‘GaudíRem’, premiat a millor espectacle en carpa

Compartir

Kimberly Zavatta Bogino explica com és créixer i viure en un circ i presenta aquest espectacle que estarà al poble fins al 21 d’abril.

Kimberly Zavatta Bogino en l'entrevista a Ràdio Desvern.

El circ Smile, que actualment fa una gira per Catalunya, ha arribat a Sant Just Desvern, on romandrà fins al 21 d'abril. En una entrevista recent a Ràdio Desvern, Kimberly Zavatta Bogino, una artista destacada del circ, ha parlat sobre l'espectacle i la seva vida en aquest món.

Zavatta, de la setena generació de dues famílies circenses, els Zavatta i els Bogino, ha crescut al circ, començant a actuar als set anys. Ha explorat diverses disciplines, incloent-hi patinatge acrobàtic i números aeris. La seva formació va continuar en una acadèmia de circ a Itàlia durant quatre anys, on es va graduar en arts circenses.

El circ Smile presenta 'GaudíRem', un espectacle que combina la tradició i la innovació, amb un elenc renovat d'artistes internacionals. L'espectacle ha rebut reconeixement, guanyant el premi al millor espectacle en carpa per la revista Zirkólika, amb el vot del públic.

Kimberly destaca la diversitat de l'espectacle, amb actes com malabars amb raquetes, disciplines aèries, equilibris, llançament de ganivets, etc. La seva visió del circ és que va més enllà de ser un espectacle infantil, oferint experiències que sorprenen i captiven a adults i infants per igual.

La vida al circ és exigent, amb entrenaments intensos i constants viatges. Malgrat això, Kimberly troba riquesa en aquesta vida nòmada, permetent-li conèixer moltes cultures i maneres de pensar. 

El circ Smile selecciona els seus artistes a través de viatges i correus electrònics d'artistes que s'ofereixen a unir-se. Kimberly explica que, tot i que el circ ha evolucionat al llarg dels anys, la seva essència roman en l'esforç i la dificultat dels números en directe.

Estrenen l’espectacle el divendres 5 d’abril i s’estan a Sant Just fins al 21 d’abril, amb actuacions els divendres, dissabtes i diumenges. Les entrades estan disponibles en línia a circosmile.es i a la taquilla del circ. Després de Sant Just, el circ Smile continuarà la seva gira per Mollet i Premià de Dalt. 

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast:

Sorteig d'un pack de 4 entrades

A Ràdio Desvern farem un sorteig dilluns 8 d'abril a les 10:30h, en directe, al magazín de matins La Rambla d'un pack de 4 entrades a un únic guanyador/a per assistir a qualsevol de les següents funcions de Sant Just:

  • Divendres 12 i 19 d'abril 18h
  • Dissabtes 13 i 20 d'abril 17h o 19:30h
  • Diumenges 14 i 21 d'abril 12:15h o 18h

El sorteig es retransmetrà pel 98.1FM i en streaming a la web www.radiodesvern.com, en directe a les 10:30h del 8 d'abril. Comunicarem el nom del guanyador/a al moment i també a les xarxes socials de Ràdio Desvern i La Rambla.

COM PARTICIPAR?
📍Segueix el compte @larambla981 d'Instagram
📍Envia un correu a [email protected] amb l'assumpte 'Entrades Circ' amb nom i cognoms al cos del missatge.

DATA LÍMIT: divendres 5 d'abril a les 20h.
📍Ens posarem en contacte per correu electrònic amb el/la guanyador/a el mateix 8 d'abril.