Resuming podcast

3 de Abril de 2024 a les 13:47

La coral de Horb am Neckar, Vocalmania, visita Sant Just Desvern

Compartir
  • Tenen programat un concert a la Sagrada Família i aprofiten l’estada per visitar el poble. 

  • Horb am Neckar és poble agermanat amb Sant Just.

La coral en un concert a Alemanya.

Avui matí, Sant Just Desvern ha rebut la visita d'un centenar de membres del cor alemany Vocalmania, provinents de Horb am Neckar, poble agermanat amb Sant Just. Els visitants s'allotjaran a un hotel del municipi.

El motiu principal de la seva visita és una actuació programada per a aquest divendres 5 d’abril, a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona, on l'entrada serà lliure per al públic.

Durant el dia d'avui, els membres de Vocalmania aprofitaran per explorar Sant Just, acompanyats per membres de l'associació Amics de Horb am Neckar. Visitaran el Walden 7 i el taller d'arquitectura. A més, seran rebuts en una recepció oficial a l'ajuntament, ja que ha vingut l'alcalde de Horb, on tindran l'oportunitat de signar el llibre d'honor de l'ajuntament. Alguns membres del cor també visitaran Can Ginestar.

La jornada culminarà amb una trobada a l'Ateneu de Sant Just, on els membres de Vocalmania es reuniran amb l'Orfeó Enric Morera. Allà, faran un assaig per a l'actuació de divendres i l'Orfeó també cantarà algunes de les seves peces.