Resuming podcast

22 de Abril de 2024 a les 10:05

Obert el període de sol·licituds per a subvencions d'activitats públiques i socials per al 2024

Compartir

Comença la convocatòria per a entitats i col·lectius interessats a accedir a subvencions municipals; el termini finalitza el 22 de maig. 

Avui s’obre el període de sol·licituds per a les subvencions destinades a activitats d’utilitat pública o d’interès social per l'any 2024. Aquestes subvencions estan adreçades a entitats, associacions, fundacions i col·lectius que duen a terme aquest tipus d'activitats.

El procés de sol·licitud finalitzarà el 22 de maig del 2024. Les parts interessades hauran de presentar les seves propostes a través del Registre general electrònic de l'ajuntament, utilitzant un programari específic facilitat a la pàgina web municipal. La utilització d'aquest programari és un requisit indispensable per a ser considerat beneficiari de qualsevol de les línies de subvenció.

Els sol·licitants necessitaran unes claus d’usuari i contrasenya per accedir al programari, que poden obtenir enviant un correu electrònic a [email protected]. En aquest correu, s'ha d'indicar la denominació de l'associació i les línies de subvenció que es volen sol·licitar.

Entre les línies de subvenció disponibles es troben diverses categories, incloent-hi cultura, esports, joventut, acció social, solidaritat, cooperació, gènere, igualtat, medi ambient i sostenibilitat, entre altres.

L'ajuntament ha destacat que l'eina informàtica no només simplificarà el procés de sol·licitud, sinó que també facilitarà les fases de comprovació i valoració de les sol·licituds, així com el posterior atorgament i pagament de les subvencions. A més, l'ajuntament posa a disposició un servei de consultes per a assistència durant el procés de sol·licitud i per a qualsevol dubte que pugui sorgir.

Per a més informació, els interessats poden consultar les bases específiques i el manual de funcionament de l'eina informàtica.