Resuming podcast

23 de Abril de 2024 a les 11:11

La Setmana Sense Fum celebra 25 anys amb activitats per promoure un estil de vida saludable

Compartir

Un esdeveniment anual que combina educació, participació i activisme per erradicar l'hàbit del tabaquisme, impulsant un futur més saludable per a tothom. 

Del 25 al 31 de maig.

Del 25 al 31 de maig tindrà lloc la vint-i-cinquena edició de la Setmana Sense Fum, sota el lema "Zero emissions també als teus pulmons". L'esdeveniment és organitzat per SumaSalut, amb la col·laboració de l'ASPCAT, l'AIFICC i la CAMFIC, i té com a objectiu principal conscienciar sobre els efectes nocius del tabac i promoure estils de vida saludables.

Enguany, l'organització ha llançat una enquesta poblacional per recollir dades sobre l'ús del tabac i les opinions de la ciutadania respecte a aquest hàbit.

Addicionalment, institucions i entitats poden adherir-se a la iniciativa fins al 20 de maig, tenint l'oportunitat de mostrar el seu suport publicant el seu logo en el full d'adhesions de l'esdeveniment.

Amb premis per la participació i una sèrie d'activitats programades, la Setmana Sense Fum 2024 espera mobilitzar tant individus com organitzacions en la lluita contra el tabaquisme, reafirmant el compromís amb la salut pública i l'ambient lliure de fum.