Resuming podcast

24 de Abril de 2024 a les 10:11

‘Constitucions, drets i llibertats de Catalunya fins al 1714’: pròxima conferència de l’AUGGE a càrrec de Víctor Cucurull

Compartir

L'historiador explorarà l'evolució dels drets i llibertats catalans pre-1714, ressaltant el seu impacte i importància en el context històric europeu.

La pròxima conferència organitzada per l'Aula Universitària de la Gent Gran d'Esplugues i Sant Just (AUGGE) porta el títol ‘Constitucions, drets i llibertats de Catalunya fins al 1714’ i tindrà lloc el pròxim dijous 25 d’abril, a les 18h, a l'Auditori de la Residència La Mallola.

La ponència estarà a càrrec de Víctor Cucurull, historiador, gestor cultural i activista polític, membre de l'Institut Nova Història. Cucurull explorarà l'evolució dels drets i llibertats a Catalunya fins a l'any 1714, destacant la importància històrica de les constitucions catalanes en el context europeu d'aquell temps.

La conferència és oberta a tots els públics, amb entrada gratuïta per als socis de l'AUGGE i una aportació de 5 euros per als no socis.