Resuming podcast

19 de Abril de 2024 a les 12:51

Sant Just té una nova clínica dental, de l'Institut Odontològic Mediterrani

Compartir

Dirigida per Javier Murillo, la nova instal·lació ofereix odontologia digital i tractaments mínimament invasius, ampliant l'accés a serveis dentals de qualitat.

Yuliya Myrna i Javier Murillo en l'entrevista a Ràdio Desvern.

L'Institut Odontològic Mediterrani, sota la direcció de Javier Murillo, ha expandit la seva xarxa amb l'obertura d'una nova clínica a Sant Just Desvern, situada a la carretera Reial. Aquesta clínica se suma a les que ja té obertes Murillo a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès. 

La nova instal·lació es distingeix per l'adopció d'una odontologia totalment digitalitzada, enfocada en la precisió i l'excel·lència, amb tractaments mínimament invasius que permeten als pacients millorar la seva salut dental de manera eficient i còmoda. Javier Murillo, amb una trajectòria consolidada des de la fundació de l'institut el 2007, subratlla la importància d'oferir una odontologia de qualitat accessible a tothom, mantenint preus competitius sense sacrificar la qualitat del servei.

Yuliya Myrna, directora de la nova clínica, juntament amb un equip de professionals altament qualificats, treballa per garantir que cada pacient rebi un tractament personalitzat i d'alta qualitat. La clínica ofereix una àmplia varietat de serveis, incloent-hi ortodòncia, implantologia, cirurgia oral i més, cada especialista dedicat exclusivament a la seva àrea d'expertesa.

L'equip a Sant Just inclou professionals com la santjustenca Dra. Ingrid Makhoul, odontòloga principal, que és una peça clau en el projecte, i altres especialistes en ortodòncia i cirurgia. La clínica està compromesa a oferir un ambient acollidor i empàtic, especialment important tant per a infants com per a la gent gran, que sovint poden trobar desafiador el tractament dental.

La decisió de Javier Murillo d'expandir-se a Sant Just Desvern va néixer de la seva experiència en multinacionals i la seva formació en ciències empresarials i administració de centres sanitaris, així com la seva passió per fer una diferència significativa en la vida dels seus pacients. Murillo identifica el seu rol com a emprenedor compromès amb el bé estar dels seus pacients, reconeixent els reptes que implica gestionar una empresa sanitària en un entorn competitiu.

La nova clínica a Sant Just Desvern no només busca expandir els serveis de l'Institut Odontològic Mediterrani sinó també reforçar el compromís de l'institut amb l'empatia i l'atenció personalitzada, oferint una experiència dental integral i propera.

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: