Resuming podcast

26 de Abril de 2024 a les 10:12

El Casal de Joves de Sant Just convoca una reunió informativa sobre el casal d'estiu

Compartir

La sessió es dirigirà a joves i famílies per detallar les activitats, inscripcions i opcions de beques del Casal d'Estiu 2024, programat per a adolescents de 12 a 18 anys.

El Casal de Joves de Sant Just Desvern organitza una reunió informativa el pròxim dilluns, 29 d'abril, a la Sala Ovidi del Casal de Joves, destinada a joves i les seves famílies interessades en les activitats d'estiu. Aquesta sessió, que tindrà lloc de 19 h a 20 h, abordarà els detalls del programa del Casal d’Estiu 2024, incloent-hi els cursos, activitats i sortides planificades per a joves de 12 a 18 anys.

Durant l'esdeveniment, es presentaran els preus del programa, el sistema per a inscripcions i pagaments en línia, així com la informació sobre el sistema de beques disponible. A més, es detallarà com les famílies poden accedir i participar en aquestes activitats, amb l'objectiu de facilitar la planificació de l'estiu pels joves del municipi.

La informació completa sobre les activitats estaran disponibles al web del Casal de Joves a partir del dimarts 30 d’abril i el període d'inscripcions en línia s'obrirà el dilluns 13 de maig a les 16 h. L'assistència a la reunió és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.