Resuming podcast

26 de Abril de 2024 a les 10:34

Sant Just Solidari llança una nova formació de voluntariat per al projecte 'En Bici Sense Edat'

Compartir

El programa ofereix activitats de ciclisme adaptat per a gent gran i persones amb mobilitat reduïda, amb sessions teòriques i pràctiques programades per maig. 

Sant Just Solidari ha obert les inscripcions per a una nova formació de voluntariat per al seu projecte 'En Bici Sense Edat'. La iniciativa busca persones interessades a contribuir al benestar de la gent gran i persones amb mobilitat reduïda a través d'activitats de ciclisme adaptat. La formació, que es farà el divendres 10 de maig de 17:30 a 19:30 a la seu de Sant Just Solidari al carrer Montserrat, 2, és el primer pas per unir-se a aquest projecte comunitari.

La formació constarà de dues parts: una teòrica i una pràctica, amb la sessió teòrica específicament programada per al 10 de maig. Les sessions pràctiques seguiran en diverses dates i localitzacions al llarg de maig, incloent-hi opcions a Castelldefels i Sant Just Desvern. La participació en ambdues sessions és obligatòria per ser voluntari.

L'organització destaca que no és necessari estar en forma ni ser un usuari habitual de la bicicleta per participar, ja que els tricicles utilitzats són elèctrics. A més, encara que la comunicació principal és en català, no és imprescindible parlar aquest idioma per ser voluntari.

La inscripció al curs és gratuïta, però l'aforament és limitat. Les persones interessades poden inscriure's mitjançant un formulari en línia disponible en aquest enllaç.