Resuming podcast

El Refugi del 6/2/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

El santjustenc de la setmana, amb Joan Serna
Compartir

Avui al programa ens acompanya PILAR ROJAS JOYAS, una joieria de Sant Just que està deixant la seva empremta al municipi des de fa més d'un any. Agraïm la seva participació en l'espai del santjustenc de la setmana.

Entrevista literatura km0
Compartir

Benvinguts a la secció de ràdio del nostre Club de Lectura, l'espai on la passió per les paraules pren vida. Som el lloc on la paraula parlada convergeix amb la màgia de la lectura. En cada episodi, explorarem mons literaris, compartirem pensaments apassionats sobre llibres i connectarem amb la comunitat de lectors que ens uneix. Des de ressenyes vibrants fins a entrevistes amb autors fascinants, passant per lectures en veu alta que transporten les històries directament als vostres sentits.

Entrevista a Alex Cortés
Compartir

Ens submergim en el món vibrant i apassionant d'Alex Cortés, un jove cantant i compositor barceloní de 24 anys que ha estat meticulosament cuinant el seu futur àlbum, 'Des d'ahir'. Amb una emoció palpable i una entrega total, Cortés obre les portes del seu univers musical, convidant-nos a un viatge profund a través de les seves emocions, pensaments i esperances, tot a través de cadascuna de les seves melodies. Prepara't per explorar les profunditats de la seva creativitat mentre ens endinsem en aquesta jornada sonora plena de passió i autenticitat.