Resuming podcast

El Refugi del 12/3/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

Actualitat 360
Compartir

La secció de notícies "Actualitat 360" és un espai informatiu que ofereix una perspectiva completa sobre els esdeveniments més rellevants a nivell nacional i internacional. Amb un enfocament en la diversitat de temes i la profunditat de la cobertura, aquesta secció s'esforça per proporcionar una visió ampla i equilibrada dels fets que afecten a la societat en diferents àmbits, com ara política, economia, ciència, tecnologia, cultura i esdeveniments mundials.

La càpsula
Compartir

Endinsa't amb nosaltres en aquesta experiència musical única i deixa't portar per les emocions que només la música pot despertar.

Niñas del mago
Compartir

Ara us presentem l'entrevista del dia, una secció del nostre magazín de tardes on ens submergim en converses apassionants amb personalitats rellevants del món de la cultura, l'art, l'entreteniment i molt més. Avui parlem amb Niñas del Mago.

Ritme esportiu
Compartir

A "Ritme Esportiu" amb en Jaume Elias, els esports van més enllà del camp de joc; és una experiència que uneix comunitats, inspira emocions i celebra la determinació humana. Acompanya'ns en aquest emocionant viatge a través dels esports i descobreix l'essència de la passió i la competició.

Foodis
Compartir

No et perdis les últimes tendències gastronòmiques, les millors receptes i les històries darrere dels plats més deliciosos. Cada setmana, connecta amb nosaltres i deixa't inspirar per la màgia de la cuina!