Resuming podcast

El Refugi del 25/3/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

Actualitat 360
Compartir

La secció de notícies "Actualitat 360" és com un tour complet per les notícies més importants del moment. Aquí no ens quedem només amb la primera història que trobem; volem entendre tots els angles d'un esdeveniment. Si hi ha una història que cal conèixer, la trobaràs aquí, i no només els titulars ràpids, sinó una immersió profunda en el que realment està passant. Parlarem de tot, des de política fins a cultura pop, i ho fem d'una manera que tothom pugui entendre i gaudir.

La càpsula
Compartir

"La Càpsula" et brinda una selecció eclèctica i vibrant que segur et captivarà. Així que endinsa't amb nosaltres en aquesta experiència musical única i deixa't portar per les emocions que només la música pot despertar.

Foodis amb Anna Poveda
Compartir

No et perdis les últimes tendències gastronòmiques, les millors receptes i les històries darrere dels plats més deliciosos. Cada setmana, connecta amb nosaltres i deixa't inspirar per la màgia de la cuina! /Benvinguts a l'espai de ràdio on la passió per la cuina pren vida! Amb Anna Poveda, responsable del restaurant Foodis, t'espera un viatge gastronòmic emocionant ple de sabors, secrets culinaris i converses apassionades.

Això va de cavalls!
Compartir

"Això va de cavalls" amb Gemma Gené ofereix una plataforma per compartir informació, experiències i recursos sobre equinoteràpia, amb l'objectiu de promoure el seu ús com a eina terapèutica efectiva i accessible per a tot tipus de persones.

La xarxa a les ones
Compartir

La Secció Xarxa a les Ones és un espai dedicat a discutir la xarxa educativa de Sant Just, incloent temes com tecnologia educativa, innovació pedagògica, participació comunitària, inclusió i diversitat, i col·laboració entre centres. És un fòrum per compartir informació i promoure la millora contínua de l'educació a la localitat.