Resuming podcast

El Refugi del 26/3/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

Actualitat 360
Compartir

La secció de notícies "Actualitat 360" és com un tour complet per les notícies més importants del moment. Aquí no ens quedem només amb la primera història que trobem; volem entendre tots els angles d'un esdeveniment. Si hi ha una història que cal conèixer, la trobaràs aquí, i no només els titulars ràpids, sinó una immersió profunda en el que realment està passant. Parlarem de tot, des de política fins a cultura pop, i ho fem d'una manera que tothom pugui entendre i gaudir.

La càpsula
Compartir

"La Càpsula" et brinda una selecció eclèctica i vibrant que segur et captivarà. Així que endinsa't amb nosaltres en aquesta experiència musical única i deixa't portar per les emocions que només la música pot despertar.

Esport Local amb Eros Gonzàlez
Compartir

Acompanya'ns en aquest emocionant viatge a través dels esports i descobreix l'essència de la passió i la competició.

Noves tendències
Compartir

A "Noves Tendències", no només parlem del que és popular, sinó que descobrim el que està per venir, donem veu als nous talents i celebrem la diversitat de formes d'expressió que defineixen el nostre temps. Des de la música fins a l'art visual, la moda, la tecnologia i molt més, explorem les fronteres de la creativitat i descobrim les històries que hi ha darrere de les obres més fascinants del moment.

Latidos por el cine
Compartir

Amb "Latidos por el Cine" i Carlos Penela al capdavant, ens embarcarem en un viatge emocionant, explorant les múltiples facetes del cinema i celebrant la seva capacitat d'inspirar, emocionar i connectar-nos. Així que agafeu les vostres crispetes i assegureu-vos de tenir el vostre cor preparat per bategar al ritme del cinema!