Resuming podcast

El Refugi del 27/3/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

Actualitat 360
Compartir

La secció de notícies "Actualitat 360" és un espai informatiu que ofereix una perspectiva completa sobre els esdeveniments més rellevants a nivell nacional i internacional. Amb un enfocament en la diversitat de temes i la profunditat de la cobertura, aquesta secció s'esforça per proporcionar una visió ampla i equilibrada dels fets que afecten a la societat en diferents àmbits, com ara política, economia, ciència, tecnologia, cultura i esdeveniments mundials.

La càpsula
Compartir

"La Càpsula", l'espai musical que et transporta a altres dimensions a través de la música. És com obrir una caixa plena de sorpreses sonores i deixar-te endur per un viatge emocionant a través dels diferents estils i èpoques musicals. En aquest espai, no hi ha límits: des dels clàssics intemporals fins a les últimes tendències, tot té cabuda. És com una aventura musical que et captiva i et fa vibrar amb cada nota.

Frikismikis
Compartir

Frikismikis explora aspectes de la cultura pop, com ara pel·lícules, sèries de televisió, còmics, anime, manga i més. Oferim anàlisis aprofundides de franquícies populars, entrevistes amb professionals de la indústria, recomanacions de productes i discussió sobre esdeveniments rellevants en convencions de còmics o esports d'electrònica.

LA TERTÚLIA DE LA SETMANA
Compartir

L' espai del club de lectura de l'Ateneu és un entorn dedicat a la promoció de la lectura i la discussió literària entre els seus membres. Aquest espai també pot servir com a plataforma per connectar amb altres amants de la lectura i construir amistats basades en l'amor per la literatura. Avui entrevistem a la Silvana, per parlar del taller "Apendre a llegir més enllà de la trama"