Resuming podcast

El Refugi del 28/3/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

Actualitat 360
Compartir

La secció de notícies "Actualitat 360" és un espai informatiu que ofereix una perspectiva completa sobre els esdeveniments més rellevants a nivell nacional i internacional. Amb un enfocament en la diversitat de temes i la profunditat de la cobertura, aquesta secció s'esforça per proporcionar una visió ampla i equilibrada dels fets que afecten a la societat en diferents àmbits, com ara política, economia, ciència, tecnologia, cultura i esdeveniments mundials.

La càpsula
Compartir

"La Càpsula", l'espai musical que et transporta a altres dimensions a través de la música. És com obrir una caixa plena de sorpreses sonores i deixar-te endur per un viatge emocionant a través dels diferents estils i èpoques musicals. En aquest espai, no hi ha límits: des dels clàssics intemporals fins a les últimes tendències, tot té cabuda. És com una aventura musical que et captiva i et fa vibrar amb cada nota.

Ritme Esportiu
Compartir

Benvinguts a "Ritme Esportiu", l’espai que et manté al dia amb les últimes notícies, tendències i històries emocionants del món dels esports. Avui, ens endinsarem en aquest apassionant univers amb el nostre amfitrió expert, en Jaume Elias. Des d'històries inspiradores fins a anàlisis detallades, aquest és el lloc on els esdeveniments esportius prenen vida.

Trivial Esportiu
Compartir

A "Ritme Esportiu" amb en Jaume Elias, els esports van més enllà del camp de joc; és una experiència que uneix comunitats, inspira emocions i celebra la determinació humana. Acompanya'ns en aquest emocionant viatge a través dels esports i descobreix l'essència de la passió i la competició.