Resuming podcast

El Refugi del 2/4/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

Actualitat 360
Compartir

La secció de notícies "Actualitat 360" és un espai informatiu que ofereix una perspectiva completa sobre els esdeveniments més rellevants a nivell nacional i internacional. Amb un enfocament en la diversitat de temes i la profunditat de la cobertura, aquesta secció s'esforça per proporcionar una visió ampla i equilibrada dels fets que afecten a la societat en diferents àmbits, com ara política, economia, ciència, tecnologia, cultura i esdeveniments mundials.

La càpsula
Compartir

"La Càpsula", l'espai musical que et transporta a altres dimensions a través de la música. És com obrir una caixa plena de sorpreses sonores i deixar-te endur per un viatge emocionant a través dels diferents estils i èpoques musicals. En aquest espai, no hi ha límits: des dels clàssics intemporals fins a les últimes tendències, tot té cabuda. És com una aventura musical que et captiva i et fa vibrar amb cada nota.

Foodis amb Anna Poveda
Compartir

Benvinguts a l'espai de ràdio on la passió per la cuina pren vida! Amb Anna Poveda, responsable del restaurant Foodis, t'espera un viatge gastronòmic emocionant ple de sabors, secrets culinaris i converses apassionades.

Noves tendències
Compartir

A "Noves Tendències", no només parlem del que és popular, sinó que descobrim el que està per venir, donem veu als nous talents i celebrem la diversitat de formes d'expressió que defineixen el nostre temps. Des de la música fins a l'art visual, la moda, la tecnologia i molt més, explorem les fronteres de la creativitat i descobrim les històries que hi ha darrere de les obres més fascinants del moment.