Resuming podcast

El Refugi del 3/4/2024

El Refugi

Magazín de tarda, amb Daniel Martínez

Marcadors

Actualitat 360
Compartir

La secció de notícies "Actualitat 360" és un espai informatiu que ofereix una perspectiva completa sobre els esdeveniments més rellevants a nivell nacional i internacional. Amb un enfocament en la diversitat de temes i la profunditat de la cobertura, aquesta secció s'esforça per proporcionar una visió ampla i equilibrada dels fets que afecten a la societat en diferents àmbits, com ara política, economia, ciència, tecnologia, cultura i esdeveniments mundials.

La càpsula
Compartir

"La Càpsula", l'espai musical que et transporta a altres dimensions a través de la música. És com obrir una caixa plena de sorpreses sonores i deixar-te endur per un viatge emocionant a través dels diferents estils i èpoques musicals. En aquest espai, no hi ha límits: des dels clàssics intemporals fins a les últimes tendències, tot té cabuda. És com una aventura musical que et captiva i et fa vibrar amb cada nota.

Frikismikis
Compartir

L'espai de cultura pop i videojocs, Frikismikis, és una secció que explora una àmplia gamma de temes relacionats amb la cultura popular, amb un enfocament especial en els videojocs i altres aspectes del món del frikisme (o fandom).

Tertúlia de la setmana
Compartir

Benvinguts i benvingudes a la Tertúlia Trans Baix Power, l'espai de ràdio que dóna veu i visibilitat a la comunitat trans i de gènere divers a través de les ones sonores. Som una plataforma de diàleg obert, de celebració de la diversitat i d'exploració dels temes que importen a les persones trans i a tota la comunitat LGTBIQ+.