Resuming podcast

La Rambla del 24/10/2022

La Rambla

Magazine de tarda amb Núria G. Alibau

Marcadors

Entrevista al VOLUNTARIAT: servei de Voluntariat per la Llengua
Compartir

És la 6ena entrevista del cicle d'entrevistes dedicat a persones, serveis i entitats voluntàries de Sant Just. Passen pels micròfons de l'emissora l'Eduard Vidal (dinamitzador del Voluntariat per la Llengua a Sant Just), en Josep Colet (voluntari del poble) i l'Alenjandro Bianchi (aprenent argentí de català). Han explicat com funciona aquest voluntariat lingüístic, impulsat des del Consorci Per la Normalització Lingüística (CPNL), quin és l'objectiu i com es fan efectives les trobades entre les parelles. L'Eduard ha posat damunt la taula algunes dades que reflecteixen l'evolució del servei, i el Josep i l'Alejandro han comentat què els aporta a cadascun quedar setmanalment i els diferents temes que tracten.

Entrevista al VOLUNTARIAT: Carol Vallverdú, de l'associació ecologista ALNUS de Sant Just
Compartir

És la 5ena entrevista del cicle d'entrevistes dedicat a persones, serveis i entitats voluntàries de Sant Just. Passa pels micròfons de l'emissora la Carol Vallverdú, membre de la plataforma ecologista ALNUS de Sant Just. Ens explica com va conèixer l'entitat, quant temps fa que hi és i què la motiva a lluitar per les causes mediambientals. També dona a conèixer la feina que fan a ALNUS i quines són les seves zones d'actuació.

Secció de natura, medi ambient i ecologisme
Compartir

La secció del Quim Calonge ens acosta a l’estudi de ràdio el medi ambient, la Terra, i la natura… Sobretot per saber com cuidar-les, respectar-les i estimar-les. Amb ell comentem i reflexionem cada setmana un tema destacat del món de l'ecologisme. Avui amb el Quim parlem del Dia Internacional Contra el Canvi Climàtic, que se celebra cada 24 d'octubre. Explica les diferències entre els termes "canvi climàtic" i "crisi climàtica" i parla d'algunes de les seves causes.