Resuming podcast

La Rambla del 31/1/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Efemèride del dia
Compartir

L’Enric ens busca curiositats i fets històrics que van passar tal dia com avui.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

L’agenda de l’Ateneu i els vins del Celler de Can Mata
Compartir

Amb l'Astrid Goldstein -del Celler de Can Mata de Sant Just- i l'Albert Macià fem tertúlia setmanal per parlar del bon vi i la cultura. Avui l'Astrid ens explica com van anar els dos últims tasts de vins que va fer el Celler a Molins de Rei (Fira de la Candelera) i a Esplugues, i l’'Albert ens porta l'agenda setmanal de les activitats de l'Ateneu de Sant Just.

La Vall de Verç: propers esdeveniments
Compartir

Passa per Ràdio Desvern en Josep Lluís Gil, director de la revista d'actualitat santjustenca 'La Vall de Verç'. Fa referència als dos propers actes que farà la revista cara al públic a la Sala Cinquantenari de l'Ateneu de Sant Just: el debat sobre CULTURA el divendres 2 de febrer; i la festa 'BUFEM ESPELMES' el dijous 8 de febrer.