Resuming podcast

La Rambla del 1/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

La carta de la Palmira: "Un munt de temes"
Compartir

La santjustenca Palmira Badell ens llegeix cada dijous la carta d'actualitat, un escrit que redacta ella mateixa: una reflexió sobre algun tema del nostre dia a dia. La carta d'avui: "Un munt de temes"

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Benestar i Ioga. Millorem la salut?
Compartir

La Lenka Lesayova passa periòdicament per la ràdio a parlar dels beneficis físics i mentals que aporta la pràctica del Ioga a la nostra salut. És professora al centre ‘Serenity Harmony Studio’ de Sant Just i fundadora de l’escola ‘Lesayoga’. Seguiu tot el que fan a la web www.lesayoga.com

Això és espectacle
Compartir

No pot faltar l'espai de teatre, amb la santjustenca Mayka Dueñas al microfon dels estudis! Cada setmana ens anima a gaudir del bon teatre, ens porta les estrenes més destacades que hi ha a les sales de Barcelona.