Resuming podcast

La Rambla del 6/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Efemèride del dia
Compartir

L’Enric ens busca curiositats i fets històrics que van passar tal dia com avui.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Nutrició: Higiene a la cuina
Compartir

Parlem d'aliments, nutrició i dietes amb l'Elvira Sánchez, nutricionista i dietista, al capdavant de www.my-pdiet.com. Una secció on tractem els hàbits alimentaris, el concepte de dieta i la relació entre la gestió emocional i el menjar. Avui amb l'Elvira hem parlat concretament dels bacteris, els virus i els microorganismes dels aliments. De la importància de mantenir la cuina amb una bona higiene per una alimentació segura.

Actualitat econòmica
Compartir

Espai d'economia amb Rafel Redondo, economista, amb qui parlem de l'actualitat econòmica a partir de les últimes notícies.

75 Anys d’Història viscuda
Compartir

El santjustenc Arbre Agulló ve a l’emissora mensualment amb aquesta nova secció "Història viscuda" per compartir i recordar les experiències que el van marcar fa anys. Volem fer un recorregut pels fets històrics més rellevants que van succeir dècades enrere. Avui hem comentat l'època de la Guerra Freda: URSS, Estats Units, la bomba atòmica...