Resuming podcast

La Rambla del 7/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Plaer i Alegria
Compartir

Nova secció al programa! Avui comencem aquest nou espai amb la terapeuta emocional i tallerista Elisa Linares, de Sant Just. La temàtica se centrarà sempre en el plaer i la sexualitat, i avui concretament de "L'autoamor".

L’agenda de l’Ateneu i els vins del Celler de Can Mata
Compartir

Amb l'Astrid Goldstein -del Celler de Can Mata de Sant Just- i l'Albert Macià fem tertúlia setmanal per parlar del bon vi i la cultura. L’Astrid ens parla d’enologia i territori, i l’'Albert ens porta l'agenda setmanal de les activitats de l'Ateneu de Sant Just. Avui amb l'Astrid parlem de les mobilitzacions del sector agrari i la pagesia catalana. Amb l'Albert hi contactem via telefònica: un directe des del Museu de l'Escala i el fons Víctor Català.

Cuina: les proteïnes
Compartir

Cada setmana rebem al cuiner Joan Targarona, del restaurant Cuina Miracle de Sant Just, per parlar de curiositats culinàries, productes de temporada i recomanacions gastronòmiques. Avui en Joan ens ha parlat de les proteïnes: a quins aliments les trobem, què ens aporten i quina proporció n'ahuríem de prendre al dia.