Resuming podcast

La Rambla del 8/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

La carta de la Palmira
Compartir

La santjustenca Palmira Badell ens llegeix cada dijous la carta d'actualitat, un escrit que redacta ella mateixa: una reflexió sobre algun tema del nostre dia a dia. Avui la Palmira ens fa una carta sobre les mobilitzacions de la pagesia i el món agrícola de Catalunya a Barcelona, i sobre el debat de la Vall de Verç de la setmana passada.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Això és espectacle
Compartir

No pot faltar l'espai de teatre, amb la santjustenca Mayka Dueñas al microfon dels estudis! Cada setmana ens anima a gaudir del bon teatre, ens porta les estrenes més destacades que hi ha a les sales de Barcelona.

Al dia amb les xarxes socials!
Compartir

Espai de xarxes socials amb la community manager Vanessa Montserrat, especialitzada en la gestió de les xarxes socials a empreses i negocis, experta en màrqueting digital i divulgadora. Avui al programa parlem de què és la gamificació.