Resuming podcast

La Rambla del 9/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Efemèride del dia
Compartir

L’Enric ens busca curiositats i fets històrics que van passar tal dia com avui.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Actualitat política
Compartir

L'espai setmanal d'en Joel Reguant, advocat, ens posa al dia de l'actualitat política i jurídica del panorama nacional i internacional. Entendreu tot allò que passa en aquest àmbit gràcies al llenguatge pràctic del Joel, que ens acosta setmana rere setmana les notícies polítiques més destacades. Avui parlem de: les mobilitzacions de la pagesia, la campanya de Donald Trump i el cas Dani Alves.

Astrologia: què diuen els astres?
Compartir

L'astròloga psicològica i consultora Arantxa Limón, especialitzada en els registres akashics i les cartes astrals, dedica l'espai a parlar de la interconnexió dels signes de l'horoscop i l'energia que mou cadascun. Més informació i contacte a www.arantxalimon.com

Psicología: la ansiedad
Compartir

Espacio de psicología con David Fernández, psicólogo y psicoterapeuta del ‘Servei Integral de Salut’ de Sant Just (Ctra. Reial, 106). Hoy David nos habla de la ansiedad.