Resuming podcast

La Rambla del 13/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Mobilitat Internacional, un servei dedicat al joves
Compartir

L'Aroa Carmona és la responsable del Servei de Mobilitat Internacional de l'Ajuntament de Sant Just, i en la cita quinzenal a l'emissora de ràdio sempre ens actualitza els projectes a l'estranger que s'estan duent a terme o que bé s'estan organitzant pel jovent del poble. Avui ens explica al detall com s'està organitzant el proper intercanvi europeu amb menors a Madeira a principis d'abril.

Dia Mundial de la Ràdio
Compartir

L’Enric ens busca curiositats i fets històrics que van passar tal dia com avui. Avui 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i l'Enric ens en fa 5 cèntims.

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Tertúlia amb Gent Gran
Compartir

El col·lectiu de gent gran del municipi també té veu a Ràdio Desvern. Periòdicament venen a l’estudi alguns dels membres de l’Associació de Gent Gran a parlar de les activitats que faran properament i de les novetats de l’entitat. Avui hem tingut al Joan i la Maria Lluïsa, dos membres de la Junta de l'Associació, que han explicat que la calçotada que van fer va anar molt bé. També detallen que van fer Assemblea el 9 de febrer, on van entrar 3 nous vocals a la Junta i on la Maria Lluïsa va ser escollida nova Presidenta. Acaben d'explicar que aniran a veure una exposició de Sorolla a finals de febrer i que més endavant sortiran de cap de setmana a veure els ninots de Benicarló.

IA a Ràdio Desvern
Compartir

Enric Riba, un dels socis de l'empresa Enacast, software de gravació de podcasts, explica les últimes innovacions tecnològiques en Intel·ligència Artificial que l'empresa ha implantat, de forma pionera, a Ràdio Desvern.

Les veus de Ràdio Desvern
Compartir

Algunes de les últimes persones que han deixat petjada a Ràdio Desvern ens envien uns àudios molt emotius, recordant el seu pas per l'emissora. Es tracta dels testimonis de la Lúa Lopez, el Sergi Pont, la Carme Verdoy i la Carla Bermejo. Ells van estar un temps treballant a Ràdio Desvern i aprofitant el 40è Aniversari, ens rememoren com va ser la seva experiència a l'emissora.

Els inicis de Ràdio Desvern
Compartir

La santjustenca Mayka Dueñas ens parla de com van ser els primers anys de Ràdio Desvern: com eren els antics estudis, on estaven ubicats, com es feien els programes antigament, quins van ser els primers programes... Ella va ser una de les primeres persones en formar-hi part, entre moltes altres.