Resuming podcast

La Rambla del 20/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Entrevista a Xavier Bargués, veu i piano del grup Barbot Quintet
Compartir

Fem l'entrevista al músic Xavier Bargués, cantant i pianista del grup 'Barbot Quintet', format també pel santjustenc Joan Urpinell, entre altres membres. Aquest cap de setmana presentaran el seu nou àlbum "Entre dies de mar i fang" en un concert a l'Ateneu de Sant Just, que faran també conjuntament amb la cantant Selma Bruna.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Actualitat econòmica
Compartir

Espai d'economia amb Rafel Redondo, economista, amb qui parlem de l'actualitat econòmica a partir de les últimes notícies.

Nutrició: la publicitat a l'alimentació
Compartir

Parlem d'aliments, nutrició i dietes amb l'Elvira Sánchez, nutricionista i dietista, al capdavant de www.my-pdiet.com. Una secció on tractem els hàbits alimentaris, el concepte de dieta i la relació entre la gestió emocional i el menjar. Avui amb l'Elvira hem parlat concretament de la influència que te la publicitat en l'alimentació.

Va de llibres! Recomanacions literàries
Compartir

Cada setmana l'Arnau Cònsul, propietari de la llibreria santjustenca Cal Llibreter, ens porta alguna recomanació literària per enriquir-nos de bones històries. Avui ha vingut amb la novel·la històrica "Tiberi Cèsar", de la periodista i escriptora catalana Núria Cadenes, publicat amb l'Editorial Proa.