Resuming podcast

La Rambla del 21/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Plaer i Alegria
Compartir

La terapeuta emocional i tallerista santjustenca Elisa Linares ens porta a l’emissora, quinzenalment, un espai que dona cabuda a parlar del plaer femení, l’alegria i la sexualitat. Avui seguim tractant L'AUTOAMOR

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

El món del vi
Compartir

Fem tertúlia amb l'Astrid Goldstein del Celler de Can Mata per parlar de la vinya. Avui ens explica que el Celler participarà a una de les activitats de Sant Just en motiu del Dia de la Dona, fent una visita i una degustació al Celler Mas Comtal d'Avinyonet del Penedès, que està regentat per Marta Vilà.

Cuina: les carxofes
Compartir

Cada setmana rebem al cuiner Joan Targarona, del restaurant Cuina Miracle de Sant Just, per parlar de curiositats culinàries, productes de temporada i recomanacions gastronòmiques. Avui en Joan ens ha parlat d'una verdura de temporada, pròpia de la zona del Parc Agrari del Baix Llobregat: la carxofa. Trucs per cuinar-la i reconèixer quin és el seu punt òptim per menjar-les.