Resuming podcast

La Rambla del 22/2/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

La carta de la Palmira
Compartir

La santjustenca Palmira Badell ens llegeix cada dijous la carta d'actualitat, un escrit que redacta ella mateixa: una reflexió sobre algun tema del nostre dia a dia.

Benestar i Ioga. Millorem la salut?
Compartir

La Lenka Lesayova passa periòdicament per la ràdio a parlar dels beneficis físics i mentals que aporta la pràctica del Ioga a la nostra salut. És professora al centre ‘Serenity Harmony Studio’ de Sant Just i fundadora de l’escola ‘Lesayoga’. Seguiu tot el que fan a la web www.lesayoga.com

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Al dia amb les xarxes socials!
Compartir

Espai de xarxes socials amb la community manager Vanessa Montserrat, especialitzada en la gestió de les xarxes socials a empreses i negocis, experta en màrqueting digital i divulgadora. Avui al programa parlem del "Cripto Art", una nova forma de col·leccionar obres d'art. Són il·lustracions estàtiques fetes digitalment.