Resuming podcast

La Rambla del 20/3/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Plaer i Alegria
Compartir

La terapeuta emocional i tallerista santjustenca Elisa Linares ens porta a l’emissora, quinzenalment, un espai que dona cabuda a parlar del plaer femení, l’alegria i la sexualitat. Avui ens parla del moment de la “trobada”.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

La SEAS: Secció Infantil
Compartir

Ens posem al dia de les sortides, excursions i les conferències que te planificades la Secció Excursionista de l’Ateneu Santjustenc (SEAS) per aquestes properes setmanes. Avui hem tingut a Marc Carbonell, coordinador de la Seccio Infantil de la SEAS. Ena ha explicat com va anar la passada sortida a la neu a un refugi de Vallter i com estan preparant la sortida de final de curs, que serà una acampada. Marc Carbonell també ens actualitza com van els preparatius i les últimes inscripcions de la Mitja Desvern.

Tertúlia esportiva
Compartir

Cada setmana dediquem uns minuts a parlar de l'actualitat i les notícies de l'esport nacional, internacional i l'esport local de Sant Just. Avui ho fem amb els contertualians Richi Gafarot, Carles Rius, i Pol Brull.