Resuming podcast

La Rambla del 21/3/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

La carta de la Palmira: "Cap Butaca Buida"
Compartir

La santjustenca Palmira Badell ens llegeix cada dijous la carta d'actualitat, un escrit que redacta ella mateixa: una reflexió sobre algun tema del nostre dia a dia. La carta d'avui: "Cap Butaca Buida"

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Això és espectacle: entrevista a la companyia 'Fuerza Bruta Wayra'
Compartir

No pot faltar l'espai de teatre, amb la crítica teatral santjustenca Mayka Dueñas al microfon dels estudis! Cada setmana ens anima a gaudir del bon teatre i ens porta les estrenes més destacades que hi ha a les sales de Barcelona. Avui la Mayka fa entrevista a la companyia 'Fuerza Bruta Wayra', que fins a finals de març fan un show espectacular interactiu al Teatre Cúpula Arenas.

Sant Just Pàdel Club
Compartir

L'esport de moda que ha arribat a tot arreu també ho ha fet a Ràdio Desvern! Cada 3 setmanes tenim al magazine del matí a l'Enrique, President del Padel Club Sant Just, per tractar diferents ítems i aspectes tècnics d'aquest esport tan popular. Podeu entrar a la web del club www.santjustpadelclub.com