Resuming podcast

La Rambla del 25/3/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Efemèride del dia
Compartir

L’Enric ens busca curiositats i fets històrics que van passar tal dia com avui.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Just el que no saps
Compartir

Secció de caire cultural a càrrec del jove Marçal Ferret, que amb molt d’humor i bona sintonia ens acosta, cada setmana, biografies (sovint una mica tràgiques) de diferents personatges històrics reconeguts: del món del teatre, la pintura, el cinema, la música, l’arquitectura… Avui en Marçal ens ha descobert la vida d'Akira Toriyama, mangaka i dissenyador de personatges japonès. Primer va aconseguir el reconeixement general per la seva sèrie de manga de gran èxit Dr. Slump, abans de crear Bola de Drac -la seva obra més coneguda-.

Promoció Econòmica: ocupació, formació, comerços i empresa
Compartir

Dues vegades al mes la Raquel López ens posa al dia de les activitats formatives i d'ocupació que es fan a Sant Just, organitzades o promogudes des del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. També dediquem l'espai a comentar les activitats i novetats de les xarxes empresarial i comercial santjustenques. Estigueu al dia de tot entrant a www.promocioeconomica.santjust.net

Tertúlia esportiva
Compartir

Cada setmana dediquem uns minuts a parlar de l'actualitat i les notícies de l'esport nacional, internacional i l'esport local de Sant Just. Avui ho fem amb els contertualians Richi Gafarot, Carles Rius i Joan Asmarats.