Resuming podcast

La Rambla del 26/3/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Efemèride del dia
Compartir

L’Enric ens busca curiositats i fets històrics que van passar tal dia com avui.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Associació de Gent Gran de Sant Just
Compartir

El col·lectiu de gent gran del municipi també té veu a Ràdio Desvern. Periòdicament venen a l’estudi alguns dels membres de l’Associació de Gent Gran a parlar de les activitats que faran properament i de les novetats de l’entitat. Avui hem tingut a la Victòria, el Jordi i el Joan.

Nutrició: SIBO
Compartir

Parlem d'aliments, nutrició i dietes amb l'Elvira Sánchez, nutricionista i dietista, al capdavant de www.my-pdiet.com. Una secció on tractem els hàbits alimentaris, el concepte de dieta i la relació entre la gestió emocional i el menjar. Avui l'Elvira ens ha explicat què és el SIBO, quines causes el poden originar, els símptomes i els possibles tractaments. També ha fet referència a l'augment de pacients que està tenint a consulta per l'inici de "l'operació bikini".

Va de llibres! Recomanacions literàries
Compartir

Cada setmana l'Arnau Cònsul, propietari de la llibreria santjustenca Cal Llibreter, ens porta alguna recomanació literària per enriquir-nos de bones històries. Avui ha vingut amb 2 llibres: "Rivera Redneck", de l'autor nord-americà Dennis Covington publicat amb l'editorial Dirty Works; i "Un rastre de violència", de l'escriptor i periodista irlandès Mark O'Connell i publicat amb l'editorial Comanegra.