Resuming podcast

La Rambla del 27/3/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Efemèride del dia
Compartir

L’Enric ens busca curiositats i fets històrics que van passar tal dia com avui.

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Mile Monkey Burger i Hoquei Club Sant Just
Compartir

Truquem a Kiko Ferrer, propietari de l'establiment de restauració "Mile Monkey Burger" de Sant Just, que ens explica com és l'acord de patrocini a la que ha arribat amb l'Hoquei Club Sant Just.

El món del vi
Compartir

L’Astrid Goldstein del Celler de Can Mata de Sant Just ve setmanalment a l’emissora per parlar d’enologia: cellers, vinyes, bodegues, tasts, vins, caves, denominacions d’origen, notícies vinícoles… Avui amb l'Astrid parlem de quins vins lliguen amb les mones de Pasqua!

Secció de ‘Coaching’: "Som allò que creiem ser"
Compartir

Quinzenalment tenim les dosis de l’advocat i coachsellor Franc Rigol, que dóna eines de ‘life coach’ per activar les fortaleses i potenciar les capacitats de les persones amb l’acompanyament. Al programa d’avui amb el Franc parlem d'aquelles vivències i experiències que ens fan tenir determinades creences sobre les nostres possibilitats i que, d'alguna forma, queden al nostre "inconscient".