Resuming podcast

La Rambla del 3/4/2024

La Rambla

Magazine de matinal amb Núria G. Alibau

Marcadors

Les notícies de Sant Just
Compartir

Fem un repàs als titulars més destacats de l'actualitat informativa de Sant Just, amb la periodista Mariona Sales, responsable dels Serveis Informatius de Ràdio Desvern. Podeu recuperar totes les notícies del dia a la web www.radiodesvern.com

Meteo Sant Just
Compartir

Quin temps farà a Sant Just les properes hores? En Carles Rius, meteoròleg de l'emissora, ens fa la previsió un dia més.

Mobilitat Internacional: intercanvi "Flower Power"
Compartir

L'Aroa Carmona és la responsable del Servei de Mobilitat Internacional de l'Ajuntament de Sant Just, i en la cita quinzenal a l'emissora de ràdio sempre ens actualitza els projectes a l'estranger que s'estan duent a terme o que bé s'estan organitzant pel jovent del poble. Avui fem una secció especial perquè connectem amb l'Aroa, que es troba l'illa de Porto Santo (Madeira), en ple intercanvi europeu amb joves menors de Sant Just, de Bèlgica i de Portugal. També parlem amb algunes joves santjustenques participants a l'interncanvi, que expliquen les vivències que estant tenint i les activitats que estan realitzant.

Plaer i Alegria
Compartir

La terapeuta emocional i tallerista santjustenca Elisa Linares ens porta a l’emissora, quinzenalment, un espai que dona cabuda a parlar del plaer femení, l’alegria i la sexualitat. Avui desmitifiquem els ORGASMES.

Associació de Veïns de St. Just
Compartir

Un espai mensual a Ràdio Desvern impulsat per la Junta de l’Associació de Veïns de Sant Just i coordinat per Mery Barranco. L’entitat arriba gairebé al 50è Aniversari i la voluntat amb aquesta secció és fer memòria, història i parlar de l’evolució de l’associació al llarg dels anys. Avui la Mery ha vingut amb la Lourdes Burzón, una de les primeres veïnes en iniciar l’activitat associativa veïnal al poble.

Cuina: malbaratament alimentari
Compartir

Cada setmana rebem al cuiner Joan Targarona, del restaurant Cuina Miracle de Sant Just, per parlar de curiositats culinàries, productes de temporada i recomanacions gastronòmiques. Avui en Joan ens ha parlat del malbaratament alimentari. Ens dona xifres d'alguns estudis fets i gairebé 1/3 part del que produïm s'acaba llançant! Ens dona 5 trucs que podem aplicar a casa per no malbaratar tant menjar.