Resuming podcast

2 de Agost de 2023 a les 9:57

La coreògrafa santjustenca Lali Ayguadé nominada als Premis Teatre Barcelona per la seva obra 'Runa'

Compartir

Els Premis Teatre Barcelona, que reconeixen els millors talents i produccions de l'escena teatral, tenen obertes les votacions fins al 10 de setembre.

Lali Ayguadé, la distingida coreògrafa santjustenca, ha estat nominada al millor espectacle de dansa per la seva obra 'Runa' en la sisena edició dels Premis Teatre Barcelona. Aquesta cerimònia anual celebra les millors produccions i professionals de l'escena teatral.

La seva obra 'Runa' ens porta a contes d’un altre món, d’una altra època. En aquest paisatge caòtic, dos éssers humans investiguen entre restes d’enderrocs, intentant reimaginar i sentir de nou allò que una vegada van ser. Runa fa palesa la bellesa d’aquest passat fràgil del qual no en queda gaire, per agafar-se amb força a la vida. Mitjançant el moviment abstracte i del cos en dimensions i relacions al pes, aquests personatges ens retornen a l’essència del que som: éssers afectats pel temps.

Els Premis Teatre Barcelona són organitzats pel portal d'arts escèniques TeatreBarcelona, que aquest any celebra una dècada de trajectòria. Des de la seva creació, ha contribuït a visibilitzar més de 9.500 espectacles i ha creat una comunitat de 105.500 usuaris registrats amb un trànsit anual de 2.500.000 visitants.

Les votacions estan obertes fins al 10 de setembre de 2023. Els interessats i interessades a votar a Lali Ayguadé poden participar en la votació a través del web dels Premis Teatre Barcelona.